Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

με αφορμή τους νιοπαντρους ...




Πάντα οι μειοψηφίες,
πολιτικές ή μη, ήταν δυσανάλογα πιο θορυβώδεις από τον αριθμό των μελών τους. Μερικές φορές σε βαθμό προκλητικό. Ειδικότερα οι μειοψηφίες πού αφορούν προσωπικές ιδιαιτερότητες, - άντε, μέχρι ενός βαθμού δικαιολογημένα.
Πέρα από ένα σημείο όμως, γίνονται ακραία προκλητικοί, μερικές φορές έχουν χάσει το μέτρο, η άποψή μου είναι ότι αυτογελοιοποιούνται και προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Και σ΄αυτό φταίνε και τα ΜΜΕ...
Λοιπόν, το ξέρετε ότι το Σάββατο 7 Ιουνίου στήν Πλατεία Κλαυθμώνος θα γίνει το ...4ο φεστιβάλ Υπερηφάνειας ,- ναι έτσι λέγεται, 4ο ATHENS GAY PRIDE !!!
Όπως σχολιάζει ο Τ. Θεοδωρόπουλος στό ΘΕΜΑ, το φεστιβάλ υποστηρίζεται από πλήθος φορέων και «περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων, εκπλήξεων, χρωμάτων καί αγκαλιών κτλ» Μάλιστα παραπέμπει στήν διεύθυνση http://www.athenspride.eu/
Ρε παιδιά αποτρελαθήκατε;
Εγώ δηλαδή, όπως και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες πού είμαστε ...φυσιολογικοί, με οικογένεια και παιδιά, πόσα ...φεστιβάλ πρέπει να κάνουμε και ...πώς να τα ονομάσουμε ;
Φεστιβάλ Ηρωισμού όταν μεγαλώνεις 4 ή 5 παιδιά ;
ίσως ...Φεστιβάλ Κατανόησης και Αγάπης;
Ας γίνει εντέλει και ένα Φεστιβάλ οικογένειας, ώστε φανεί καί λίγο η ...πλειοψηφία !!
Πιθανόν να χαρακτηριστώ ρατσιστής...ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ όμως, γιατί πρεσβεύω ότι οι ιδιαιτερότητες σε προσωπικά δεδομένα, επιβάλλεται να είναι διακριτικές και όχι να βροντοφωνάζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: