Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Αγαπημένε Λάκη Λαζόπουλε...


Ως καλλιτέχνη, σε χαρακτηρίζω ταλαντούχο, πανέξυπνο και φαινόμενο της εποχής, αφού οι ικανότητές σου πάνω στο αντικείμενο φάνηκαν από την αρχή, όταν παρουσίασες για πρώτη φορά στο Θεσσαλικό θέατρο την παράσταση, "Χαιρέτα μου τον…πλάτανο".
Εκεί έδειξες ότι το καλλιτεχνικό μέλλον σου ανήκει, και ήταν βέβαιο ότι με το πλούσιο ταλέντο που διέθετες, σίγουρα θα το κέρδιζες κάποια στιγμή, όπως και έγινε.
Λάκη Λαζόπουλε, θα μας λείψουν οι σατυρικές εκπομπές σου, καθώς και ο τρόπος που τις παρουσιάζεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μας λείψουν οι "εμμονές" σου για κάποια πρόσωπα και πράγματα, και πολύ περισσότερο δεν θα μας λείψουν οι δήθεν αριστερίζουσες "προοδευτικές" ιδέες και απόψεις σου.

Αν απαριθμήσω τα θετικά σου, σίγουρα είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που στη συνείδηση του μέσου Έλληνα σε κατατάσσουν στην κατηγορία των υπερβολικά…γραφικών. Κι’ αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι πολλαπλές δημόσιες τοποθετήσεις σου μας έδωσαν το δικαίωμα να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές αγαπητέ μου Λάκη, οι δήθεν …αριστερές σου πεποιθήσεις, δεν βρίσκουν σύμφωνους τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες, αλλά μια μικρή μερίδα εφηβικής και μετ εφηβικής ηλικίας, τους οποίους χρησιμοποιείς για να περάσεις τα …δήθεν κοινωνικά σου μηνύματα, ενώ παράλληλα τα αντιμετωπίζεις και σαν εκθέματα …ζωολογικού κήπου, χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό, όλα τα μεγάλα παραμορφωτικά κάτοπτρα της καθημερινής …ειδησεογραφίας.

Αυτά τα άτομα αγαπητέ μου Λάκη, ενώ θα έπρεπε να σε έχουν ως παράδειγμα προς αποφυγή, δυστυχώς σε έχουν ως παράδειγμα προς μίμηση.

Έμμεσα, – για να μην πω ευθέως – τους υποκινείς σε πράξεις που είμαι σίγουρος, ότι η …αυτοκριτική σου τις καταδικάζει.

Δεν είναι μαγκιά του νέου, ο οποίος παρασυρμένος από τα …λογίδριά σου και έχοντας εσένα ως …πρότυπο, να καίει τις Ελληνικές σημαίες.

Δεν είναι μορφή αντίδρασης αυτή. Είναι μορφή ακραίου αληταριού και έπρεπε πρώτος να την καταδικάσεις. Ξέρεις ότι η γνώμη σου σ’ αυτά τα παιδιά έχει σίγουρη πέραση, λόγω της κοινωνικής σύγχυσης και ανωριμότητας που διαθέτουν, αφού οι διδάξαντες αυτούς, ίσως να μη διαφέρουν και πολύ από εσένα, καθόσον δεν φρόντισαν να τους μεταβιβάσουν κάποιες από τις αξίες της ζωής.

Αν το Ελληνικό σύστημα όπως λες και ειδικά ο μισθός των 600 ευρώ αδικεί την νεολαία, οφείλεις να τους …διδάξεις, μέσα από τις εκπομπές σου, τους δημοκρατικούς τρόπους αντίδρασης, και όχι να τους παροτρύνεις έντεχνα να αντιδράσουν με …μολότωφ, εμπρησμούς, καταστροφές, προσβολές των εθνικών μας συμβόλων και άλλα τινά.

Λάκη μου, οι μάγκες δεν πετάνε μολότοφ και κρύβονται στο πλήθος, ούτε καίνε σημαίες για να …ζεσταθούν.

Πάψε λοιπόν να το παίζεις τζάμπα …επαναστάτης, παρασύροντας κάποια "χαϊβάνια" σε ανορθόδοξες πρακτικές.

Η αξία του "γνήσιου" καλλιτέχνη αγαπητέ μου Λάκη, είναι διαχρονική. Κινδυνεύεις να την χάσεις, αν δεν αλλάξεις …προφίλ. Πιο πολύ όμως κινδυνεύει η αξιοπρέπειά σου, που αρχίζει να χάνεται μέσα στα …ανεγκέφαλα τούβλα που υποθάλπεις, …ένεκα τέχνης…!!!

Φιλικά
Moufas

ΥΓ. Οφείλω να σου αναγνωρίσω βέβαια ότι είσαι ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ στη διήγηση ανεκδότων..Στις επόμενες εκπομπές σου μήπως να εστιάσεις περισσότερο σ' αυτό?

Δεν υπάρχουν σχόλια: