Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008

προσιτές λύσεις ...καλοκαιρινών διακοπών

President Wilson Hotel, Γενεύη 39.000 ευρώ τη βραδιά. Η πιο συμφέρουσα πρόταση για σήμερα γιατί μπορείτε να φιλοξενήσετε ως και 40 φίλους σας στο καθιστικό. Πρωινό όμως δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.

Palms Casino Resort, Λας Βέγκας 26.000 ευρώ τη βραδιά. Αν είστε υψοφοβικοί, τότε αυτό το δωμάτιο που βρίσκεται στον 34ο όροφο του Πύργου Φαντασίας, δεν είναι για σάς...επειδή όμως η τιμή είναι καλή ...ξεπεράστε τους φόβους σαςThe Atlantis, Μπαχάμες 16.000 ευρώ τη βραδιά. Με τη σουίτα των δέκα δωματίων περιλαμβάνεται μπάτλερ, μπαρ (...μπάτμαν??) και χώρος διασκέδασης. Όλα αυτά αν ταξιδέψετε μέχρι τις Μπαχάμες

Emirates Palace, Άμπου Ντάμπι 8.000 ευρώ τη βραδιά. Με πολυελαίους από Swarovski και δάπεδα από φύλλα χρυσού, η σουίτα χαρακτηρίζεται δικαίως ως το… προσωπικό σας παλάτι μέσα σε ένα παλάτι (προσοχή όμως μη ξύσετε τα δάπεδα μια μέρα πριν την αναχώρησή σας)


The Fairmont Hotel, Σαν Φρανσίσκο 6.500 ευρώ τη βραδιά. Όλος ο εξοπλισμός του μπάνιου είναι 24 καρατίων, ενώ πίσω από τα ράφια της βιβλιοθήκης υπάρχει κρυφή διέξοδος από το δωμάτιο...(η οποία βεβαίως δεν χρησιμοποιείται ώστε να αναχωρήσετε απο κει με γεμάτες τις τσέπες βρύσες και μπετούγιες)
Hotel Cala di Volpe, Σαρδηνία 9.000 ευρώ τη βραδιά. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο με ιστορία, καθώς δεν είναι τυχαίο ότι εδώ, επέλεξε η Βασίλισσα Ελισάβετ να γιορτάσει τα 37α γενέθλιά της το 1967...

Καλό καλοκαίρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: