Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Φριχτό έγκλημα στον Καναδά

Ο ύποπτος για τον αποκεφαλισμό ενός συνεπιβάτη του σε καναδικό λεωφορείο φέρεται να είχε φάει τις σάρκες από το θύμα του μετά την πράξη του, αναφέρουν δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Ο δράστης, που αναγνωρίσθηκε ως ένας διανομέας εφημερίδων από την περιοχή του Έντμοντον, στον δυτικό Καναδά, σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, που διέρρευσαν από τις μαγνητοφωνημένες καταθέσεις της αστυνομίας στο σημείο του φονικού, έγινε αντιληπτός «να κόβει κομμάτια» από το θύμα του και να τα «τρώει», όπως τονίζει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Γκλόουμπ εντ Μέιλ.

Η μαγνητοφωνημένη κατάθεση, διάρκειας 80 δευτερολέπτων, αναρτήθηκε στον Ιντερνέτ έως την απαγόρευση της μετάδοσής της από την αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου. Η καναδική αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν είχε δώσει άδεια για τη δημοσίευση της κατάθεσης.

Ο δράστης είχε παραμείνει στο λεωφορείο με το νεκρό σώμα του θύματος μετά την έξοδο των άλλων επιβατών από το όχημα, την πόρτα του οποίου εμπόδισαν ώστε να κατεβεί ο δολοφόνος. Το θύμα κατά τη διάρκεια της επίθεσης κοιμόταν στη θέση του με το κεφάλι του ακουμπισμένο στο παράθυρο του λεωφορείου. Μετά τη δολοφονία και τον αποκεφαλισμό, ο δράστης προχώρησε στο μπροστινό τμήμα του λεωφορείου κραδαίνοντας το κεφάλι του θύματος και κατόπιν το πέταξε. Εν τέλει συνελήφθη με την παρέμβαση της αστυνομίας.

πηγή: ελεύθερος τύπος

δηλαδή έλεος...να φανεί και κάτι κακό απο τον υπόλοιπο κόσμο γιατί πια νιώθουμε τεταρτοκοσμική χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: