Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008

"Εκπληξη" Μπαρόζο για την επιστολή Γκρουέφσκι


Η επιστολή Γκρούεφσκι προκάλεσε έκπληξη στην έδρα της Επιτροπής. Και αυτό διότι εγείρει ένα άγνωστο θέμα για τις Βρυξέλλες, την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας». Επίσης, υπάρχουν ερωτηματικά ως προς πού το πάει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων. Για τον λόγο αυτό προτιμήθηκε να αποτελέσει η επιστολή «αντικείμενο ανάλυσης» και να αποφευχθεί μία «εν θερμώ απάντηση».
Εντύπωση προκάλεσε στους κοινοτικούς το γεγονός ότι ο Νίκολα Γκρούεφσκι δεν αναφέρει στην επιστολή του λέξη για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, που αποτελεί μέχρι σήμερα τη βασική διαφορά μεταξύ Αθηνών και Σκοπίων και για το οποίο η χώρα του έμεινε εκτός ΝΑΤΟ.

προς τι η έκπληξη ? είπαμε...του αρέσει του Γκρούεφσκι να το πηγαίνει το γράμμα...

ΥΓ. τελικά πως τον λένε αυτόν? Γκρούεφσκι? Γκρουέφσκι? Γκρουεφσκί? τον έχω δει και στις 3 εκδοχές..όπως και νάναι πάντως, με ρέψιμο ξεκινάς... δε θα πω που καταλήγεις γιατί είμαστε σοβαρό blog. Σωστό?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιστρατεύουν τον Μ. Αλέξανδρο σε σποτ!

Και με τηλεοπτικά σποτ που εμφανίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση των Σκοπίων να «συνεπάρει» τους πολίτες της, παραλληλίζοντας τις επιτυχείς μάχες του στρατηλάτη με αυτήν που δίνεται αυτές τις μέρες για τη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...


http://www.youtube.com/watch?v=SRevveqFltU

*Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!


http://www.youtube.com/watch?v=WZwgl9-G00Q

*Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!) Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη...http://www.youtube.com/watch?v=KMkVYLqoTf4


*Άθελά του κι εδω ο Πούτιν ξαναπαίζει τον ρόλο του. Εδώ εκπροσωπείται από το πλήρωμα ενός υποβρυχίου που αναδύεται ... στην Makedonija!
Α, ναι η διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της η Cosmofon, θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ