Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

προθεσμιακές καταθέσεις... υπερέχουν!!!


Προθεσμία για να καταθέσουν την Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Μαρία Γκανέ,ο πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Σπ. Κλαδάς και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Βαγγέλης Καραμάνος.


curriculum vitae

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2000
Ανακοινώνονται τα μέλη της Γραμματείας Οργανωτικού της N.Δ. Yπεύθυνοι Tομέων και Eυρύτερων Περιφερειών: Σγαρδέλης Aντώνης, Παππάς Nίκος, Aλεξανδρής Θύμιος, Γεωργιάδης Πάτροκλος, Kλαδάς Σπύρος.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2001
Δικηγόρος της οικογένειας Bασιλέλλη*(η γνωστή περίπτωση τουτρίχρονου αγοριού απο τη Λέσβο που έπασχε απο νευροβλάστωμα. Ξεψύχησε γιατί ποτέ δεν πήρε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν απο τον Ελληνικό λαό για την περίπτωσή του και γιατί η Εθνική Τράπεζα όπου συγκεντρώθηκε το ποσό για την περίθαλψή του..κλείδωσε το ποσό) ήταν ο Σπύρος Kλαδάς,

ΜΑΪΟΣ 2004
Τα υπουργεία Οικονομίας και Πολιτισμού ανακοινώνουν τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.». Ο δικηγόρος Σπύρος Κλαδάς τοποθετείται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. H «Oλυμπιακά Aκίνητα» αναλαμβάνει τη μεταολυμπιακή αξιοποίηση των εγκαταστάσεων που κατασκευάστηκαν για τους Aγώνες, με στόχο να περιοριστεί η επιβάρυνση του Δημοσίου από τη συντήρησή τους.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2005
Η εφημερίδα SPORTDAY διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Oι προοπτικές και τα προβλήματα της αγοράς του αθλητικού θεάματος στη χώρα μας". Μεταξύ των ομιλητών και ο γενικός γραμματέας πια Oλυμπιακών Aγώνων, Σπύρος Kλαδάς, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Aθλητικό θέαμα και Πολιτεία - Nομοθετικό πλαίσιο και προοπτικές ανάπτυξης».

2006
Ο Σπύρος Κλαδάς γνωμοδοτεί, ως ιδιώτης δικηγόρος (παρότι διορισμένος στα Ολυμπιακά ακίνητα) υπέρ της γνώμης Ζαχόπουλου να πληρωθούν συμβάσεις με γνωμοδότηση ιδιώτη και όχι του νομικού συμβούλου του ΥΠ.ΠΟ. Σα συνέπεια συνεχίζουν να υπογράφονται συμβάσεις «άνω του κοινοτικού ορίου με τη δικαιολογία του επείγοντος και τη συνεχιζόμενη συστηματική κατάτμηση», όπως καταγγέλει η πρώην προϊσταμένη της Διαχειριστής Αρχής του ΥΠΠΟ Έρση Φιλιπποπούλου.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007
Ο Σπύρος Κλαδάς ορίζεται ως ο νέος ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο πρώην ειδικός γραμματέας της ΥΠΕΕ Ηλίας Αργυρός στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη.

Οι κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, ως πρόεδρος του ΟΠΑΠ, και Σπύρος Κλαδάς, ως επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΣΔΟΕ) του υπ. Οικονομίας, αποτελούν -εν τους πράγμασι- τους τοποτηρητές του πρωθυπουργού, με το βλέμμα τους όμως να πέφτει πολύ πιο μακριά από το πεδίο που τους ανατέθηκε.

Οι κ. Χατζηεμμανουήλ και Κλαδάς συμμετέχουν συχνά στις πρωινές συσκέψεις στο Μαξίμου, διατηρούν επί χρόνια στενές σχέσεις με τον διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του πρωθυπουργού κ. Γιάννη Αγγέλου, έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον κ. Θεόδ. Ρουσόπουλο, ενώ η αφοσίωσή τους στον πρωθυπουργό δεν αμφισβητείται. Και οι δύο κέρδισαν ακόμη περισσότερους πόντους στην πρωθυπουργική εκτίμηση όταν, ήδη από τις αρχές Μαρτίου, εκλήθησαν να ξεχωρίσουν την ήρα από το σιτάρι στην υπόθεση των ομολόγων που συγκλόνισε το κυβερνητικό επιτελείο. Στον δε κ. Σπ. Κλαδά αποδίδεται ο ρόλος του «ειδικού ερευνητή», αυτού δηλαδή που ανέλαβε για το Μαξίμου να εξετάσει όλες τις κρίσιμες υποθέσεις που ήρθαν στην επικαιρότητα. Δεν είναι, συνεπώς, τυχαίο ότι οι «κακές γλώσσες» τους φέρουν πίσω από τις απομακρύνσεις ή μετακινήσεις όλων όσοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση των ομολόγων.

δε τη λές και απλή περίπτωση...





Δεν υπάρχουν σχόλια: