Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

ουράνιο τόξο (φιλοσκοπιανή oργάνωση): ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ . ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .

Θα σας δείξω σήμερα την επιστολή της Ε.Ε.Σ.-Ουράνιο Τόξο (φιλοσκοπιανή σκληροπυρηνική οργάνωση)για το F.Y.R.O.M. προς τον Μάθιου Νίμιτς, με κοινοποίηση στο Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ – Ban Ki-Moon, στην Υπουργό Εξωτερικών Ελλάδος - κ. Ντόρα Μπακογιάννη και στον Υπουργό Εξωτερικών του F.Y.R.O.M. - κ. Antonio Milοsoski.

Θα εστιάσω μόνο στο εξής σημείο της επιστολής :


Ο ελληνικός εθνικισμός έχει το εξής βασικό γνώρισμα, δημιούργησε τον εθνικό του μύθο και ιδεολογικά «έπεισε» τους πολίτες του, ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, και ότι το σύγχρονο ελληνικό έθνος αποτελεί τον συνεχιστή και κληρονόμο της αρχαίας Ελλάδας. Αυτή είναι σήμερα η κυρίαρχη ιδεολογία στην Ελλάδα. Όταν το ελληνικό κράτος ενσωμάτωσε τμήμα του χώρου της Μακεδονίας το 1912-13, θέλησε να επιβάλει τον εθνικό του μύθο σε όλους της κατοίκους της περιοχής, που σημειωτέον στην πλειοψηφία τους δεν ήταν εθνικά Έλληνες. Ο μέσος Έλληνας πολίτης και οι Έλληνες πολιτικοί κάνουν τον εξής συλλογισμό: Εμείς οι Έλληνες, είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν και αυτοί Έλληνες. Η αρχαία Μακεδονία ήταν τμήμα του ελληνικού κόσμου. Άρα σήμερα εμείς οι Έλληνες είμαστε κληρονόμοι του συνόλου του αρχαίου ελληνικού γεωγραφικού χώρου και κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα πάνω σε αυτό. Αυτή η ιδεολογική κατασκευή είναι που οδηγεί και καθορίζει τις επιλογές της ελληνικής πολιτικής ελίτ σε ότι αφορά το μακεδονικό ζήτημα. Αυτή η ιδεολογική κατασκευή είναι κυρίαρχη στην ελληνική κοινωνία. Ασφαλώς εμείς ως μέλη της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, απορρίπτουμε κάθε «εθνο-προγονική» αντίληψη σε ότι αφορά οποιαδήποτε σύγχρονη εθνική-κρατική ταυτότητα. Είμαστε εθνικά Μακεδόνες στην Ελλάδα, στη βάση του δικαιώματος στον αυτoπροσδιορισμό, όπως αυτό εφαρμόζεται σήμερα σε κάθε δημοκρατική κοινωνία και χώρα.

εδώ ολόκληρη η επιστολή

ο βασικός υποκινητής στο αυριανό πανηγύρι στη Μελίτη είναι το "ουράνιο τόξο"

κ. Καραμανλή τι έγινε?
δίνουμε χώρο σε τέτοιες θέσεις?
αφήστε τις ευγένειες του τύπου "είμαστε ανοιχτοί και φιλόξενοι σε όποια τουριστική κίνηση στη χώρα μας..."
δε ξέρω αν καταλάβατε
αλλά... με επίσημη επιστολή τους μας λένε ευθέως ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι από το Ζιμπάμπουεμπεγιουμπουμ.
ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απολαύστε τους:



http://www.youtube.com/watch?v=sZxg2o7YB3g